Hälsa - Hur mår du?

Mår du bra?

Jag har alltid tänkt att jag har mått generellt bra....visst, migrän och huvudvärk emellanåt, sjukt morgontrött utan att komma igång på ett par timmar, dåligt med energi, förkyld och rejält sjuk med jämna mellanrum....men så ÄR det väl bara?! Så har väl ALLA det?!Jag har numera insett att så BEHÖVER det faktiskt inte ALLS vara!

I november 2011 hade jag haft en stressig vecka som hade avslutats med en dag som var liksom kulmen av veckan. Den dagen vaknade jag med spänningshuvudvärk och under hela dagen knaprade jag i mig värktabletter men utan att de gav någon egentlig effekt. En god vän till mig lät mig på eftermiddagen prova på en drink som hon blandade till åt mig och sade "testa om det här hjälper". Det gjorde det - inom en halvtimma var min huvudvärk försvunnen! Jag hade också varit sjuk en hel del under hösten och min väninna sade att det jag hade smakat på även kunde hjälpa till att stärka immunförsvaret. Jag blev nyfiken och bestämde mig för att testa, med start i december började jag och min man dricka detta näringstillskott.

Vad var det då för drink min väninna bjöd mig på? Det var en del i ett set av produkter som sammantaget går under benämningen "cellenergi-setet" (namn på själva produkten och mer ingående beskrivning kan du få om du ringer eller mailar mig). Det bestod utav tre olika pulver varav vilka du blandar två utav dem till en morgondrink och ett utav dem till en kvällsdrink. På det sättet får du i dig alla vitaminer och mineraler som du normalt sett borde få i dig via maten men som du inte får idag (pga minskat näringsinnehåll, utarmade jordar mm mm). Unikt med dessa produkter är att allt är gjort vattenlösligt och har ett mycket högt upptag i kroppen. Du kan faktiskt till ock med SE och KÄNNA hur fort det går ut i cellerna! Produkterna är dessutom utomordentligt säkra och kontrollerade och används utav elitidrottare över hela världen för att förbättra prestationsförmågan.

Jag registrerade mig för ett abonnemang som jag och min man till att börja med delade på, för att testa. Vi hade fått veta att om vi inte skulle vara nöjda efter en månads användning så var det bara att skicka tillbaka produkterna och få pengarna tillbaka. Inget att förlora tänkte jag! :) Efter bara en vecka började jag känna hur jag var piggare på dagarna och efter ytterligare ett par veckor märkte jag fler förändringar; jag sov bättre (trots att jag alltid trott att jag sov ok, jag var bara morgontrött av mig) vilket resulterade i att jag inte var lika trött när jag gick upp på morgnarna, jag hade mycket mer energi, ork och tålamod på dagarna, jag tappade mindre hår, behövde inte längre smörja in mig med hudcreme efter duschen mm. Min man kände sig även han mycket piggare och mer energisk men framför allt blev hans psoriasis fantastiskt mycket bättre. Idag har vi varsitt abonnemang! ;)

Numera kan jag summera mina förbättringar så här:
- mer energi, ork och tålamod
- effektivare sömn = kortare startsträcka på morgonen
- inget behov av att smörja in mig efter duschen
- starkare hår och naglar
- minskat sötsug (fast jag har inte slutat helt)
- slutat dricka kaffe (det smakade inte gott längre, konstigt nog)
- använder nästan aldrig värktabletter längre
- jag är extremt sällan förkyld.

Idag dricker hela familjen detta näringstillskott! På barnen har jag märkt att humöret blivit jämnare och att de sover bättre på natten. De har hittills klarat sig bättre än tidigare från alla höstförkylningar och andra "skol-smittor" - ännu har vi inga VAB-dagar. De orkar också bättre i skolan på dagarna och är inte lika trötta när de kommer hem!

Jag har alltid ätit vitaminer, mineraler och andra tillskott. Men jag har ALDRIG tidigare känt en sådan effekt utav dem. Det är värt varenda krona och jag vill inte vara utan det!

Om du känner att du skulle behöva mer energi och ork, slippa åka på förkylningar och småkrämpor och mycket annat så är du välkommen att ringa eller maila mig. Jag berättar gärna mer! :) Det finns många med både fysiska och psykiska diagnoser som också blivit bättre med hjälp utav rätt näring - fråga mig gärna så tar jag fram erfarenheter kring just det du undrar över.

Det bästa är dock att testa själv och uppleva resultat!

Kram Petra
petracnilsson@hotmail.com

PS. Om du vill ha ett roligt och givande arbete där du kan planera din egen tid och jobba var och när du vill så berättar jag gärna om det också! ;) DS


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar