onsdag 14 november 2012

Förr och nu.

Nu är det länge sedan jag uppdaterade märker jag...inte helt van vid att ha en blogg ännu! :) Det händer mycket i livet just nu, och majoriteten känns positivt. Faktum är att JAG känner mig mer positiv och tillfreds på länge. Ännu har vi några stora bitar som skall falla på plats men jag känner mig full av tillit till att det ordnar sig.

Jag har hunnit med att "kursa" lite, lite grann den sista tiden. Det jag har jobbat med nu är hus. Hus i olika former och med olika baktanke. Jag tänkte visa vad jag har gjort här, både det jag är nöjd med och det jag inte är lika nöjd med.


Detta var den första jag gjorde, direkt efter en idé som Junelle hade. Jag utvecklade den lite och min tanke var att mina fågelhus skulle symbolisera de boenden som varit viktigast för mig i mitt liv. Jag är fortfarande nöjd med idén men jag blev helt vansinnig på bakgrunden...men då kändes det som att det var för sent att göra något åt den. Så kan det gå! ;)


Här kom min andra idé! Jag kände att jag ville göra ett hus som symboliserade hur jag har känt mig en tid och ett hus som symboliserade hur jag känner mig idag. Det här är såklart det förstnämnda. :) Jag blev otroligt nöjd med hela alltet faktisk, den övervuxna och förfallna känslan, färgerna....ja, allt helt enkelt!

Jag målade botten med vit akrylfärg och sprayade genom en stencil från Crafters Workshop med Chalkboard Mist. Sedan kluddade jag vidare med akrylfärg och stämplar innan jag applicerade mitt hus med Mod Podge. Slutligen har jag stämplat, ritat och dekorerat med ett målat chipboard hjärta och ett litet fågelbo i skorstenen.


Här är huset som skall symbolisera hur jag känner mig nu! Lite mer färg!

Här har jag lagt lite papper och en bit av en overlay i botten och sedan fyllt tomrummen med akrylfärg. Jag har stämplat och suddat ut skarvarna innan jag målade trädstammen med akrylfärg och PitPens. Mitt lilla hus är gjort av mönsterpapper fastsatt med ModPodge som jag sedan doodlat och skrivit lite text på. Till slut satte jag dit mina ord och dekorationer.

Ha en skön onsdag!
Kram Petra










1 kommentar: