torsdag 16 juni 2011

Livet!

Ibland känns det som att det händer så mycket i ens liv att man liksom behöver något slags utlopp för allt man tänker, känner och upplever på vägen! Därför startar jag nu denna blogg som ett slags dagbok över allt som händer och sker.

Vi håller på att sälja vårt hus....

Beslutet har vuxit fram under en längre tid men när vi nu till slut stod på samma sida gick det fort....jättefort! De senaste veckorna har varit som en lååååång "att-göra-lista" med saker att förbereda, snygga till, plocka undan mm.
I månadsskiftet maj/juni träffade vi en mängd mäklare under en vecka för att försöka skapa oss en bild av vad huset är värt, hur marknaden ser ut och vad varje mäklare erbjuder för tjänster. Veckan efter beslutade vi oss för vilken mäklare vi skulle använda och förra fredagen togs alla bilder. Här kommer ett litet smakprov:


Flygfoto på vårt fina hus och en ganska stor del utav tomten som fortsätter en bra bit i nederkanten.


Framsidan.


Åsså finaste baksidan med härliga poolen och jätte-verandan! ;)

Igår hade vi en besiktningsman här som gick igenom huset från grund till tak och både jag och älsklingen var riktigt nervösa. Som tur var gick allt bra och det fanns egentligen ingenting allvarligt att anmärka på. Härligt!

Nu är det ett par privat-visningar på gång och sedan är de öppna visningarna nästa vecka, precis innan midsommar. Himlars vad nervöst det känns! Man vet ju liksom inte om det kommer att komma någon, om någon kommer att vara intresserad och om det kommer att bli någon budgivning...som vi såklart hoppas och önskar!

Mitt i allt detta håller maken på att byta jobb, skolavslutningen har precis passerat och vi har just fått vetta att V får börja förskoleklassen till hösten! V fyllde 5 i januari så han skulle egentligen gå ett år till på förskolan, men han har vuxit och utvecklats så mycket de senaste åtta månaderna samtidigt som han är störst på förskolan nu (med god marginal) så det kändes att det var dags för honom att få lite större utmaningar för att fortsätta utvecklas i sin takt. V själv tycker att det skall bli jättespännande och berättar stolt för alla han möter att han har fått sin första läxa att göra över sommarlovet!

Igår kväll klippte jag alla gullungarna så nu är de söta i nya sommarfrisyrer...ja, så bra det nu blir när det "bara" är mamma som klipper. ;)


Full koncentration på V:s raka hår....det gäller att hålla tungan rätt i mun. På V:s hår syns ALLA misstag.


Lilla O får ny sommarfrisyr.

På återseende! ;)
Kram Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar