lördag 18 juni 2011

Kvällen före första visningen...

I morgon skall vårt hus visas för första gången....för en person som inte kunde komma vid de ordinarie visningarna. L och jag har pysslat och fejat för att få allt att se tipptopp ut och nu, snart klockan 10 på kvällen, försöker jag koppla av i soffan. L springer omkring därute och dammsuger poolen, nervös över att prognosen säger regn till i morgon. Själv försöker jag verkligen varva ned men hoppar upp ur soffan stup i kvarten när jag kommer på något som måste fixas just i kväll och absolut inte kan väntas med till i morgon bitti...

Idag förutspåddes också regn men dagen har varit fantastisk istället. Solig och skön och perfekt för att klippa gräset, plocka ogräs och, för barnen, bada i poolen. Vid åtta-tiden badade barnen och jag och Lage satt i varsin solstol och bara njöt.

Mamma ringde med ett tråkigt besked. En släkting som fått en massiv stroke och nu ligger på sjukhus. Mamma och pappa är på väg dig för att stötta min faster. Är så ledsen för hennes skull och hoppas att hon skall må så bra hon förmår. Min farbror kommer dessvärre inte att hämta sig som läkarna säger, utan det är bara en tidsfråga nu. Under min barndom vad det alltid fantastisk när vi åkte hem till dem på middag. Roligt, spännande och kärleksfullt. All kärlek till dem!

I morgon funderar vi på att kika på några hus när vi är "hus-förvisade". Det är hus som vi tittat på i annonserna men som vi av en eller annan anledning inte har gått och tittat på än. Tänkte att vi kanske borde ge dem en chans och i alla fall titta på dem. Fast egentligen borde vi hitta på något skoj med gullungarna, de tycker nog inte att det är så skoj när vi pysslar så mycket med huset hela tiden.

Just nu tar jag min tillflykt till datorn och funderar på om jag inte skall gå och tappa upp ett bad innan jag går och lägger mig.

Kram Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar