onsdag 10 oktober 2012

Husbilssafari runt Siljan!

Det händer mycket emellanåt....tiden rinner iväg! :) Fast inte på något dåligt sätt, jag känner verkligen att jag är MED!

För ett par helger sedan hade vi förmånen att få hyra en husbil till kanonpris och passade då på att ta en långhelg då vi åkte upp mot Siljan hela familjen. Kvällen vi åkte öste regnet verkligen ned och första natten kändes det som att det regnade oavbrutet! Jag är ju ovan att sova direkt under taket sådär så trummandet var verkligen inpå en. Men under fredagen när vi kom uppåt Siljansnäs och stannade till på mysiga kaffestugan "Buffils Annas" så strålade solen och vi bjöds på en helt magnifik utsikt!


Här står min fina älskling högst uppe i utkikstornet dit vi klättrade upp med barnen! Spännande tyckte de men var egentligen mer imponerade utav den uppstoppade vargen och björnen i muséet nedanför. :)

På kvällen ställde vi oss på en otroligt fin camping nere vid Siljans strand och barnen kunde springa av sig. Här är toknissarna:


Svårt att lyckas få dem att se "normala" ut allesammans just nu när man tar en bild. Det är alltid någon som måste göra konstiga miner.... :)

Under lördagen besökte vi Leksands Knäckebrödfabrik och gick på marknaden i Mora. Allt som allt var det en totallyckad helg med en mycket lycklig make och mycket glada barn.

Kram Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar